Reclamebureau HollandsPracht Apeldoorn
 

Nieuw theater voor HollandsPracht!

Vanaf 1 mei 2013 is HollandsPracht gevestigd in Apeldoorn. Een prachtige A-locatie waar het spettert van de creativiteit en ondernemerschap! Als kloppend hart is er een heus mini-theater. Een inspirerend podium waar u als toeschouwer mag plaatsnemen maar na een telefoontje ook zelf het podium mag pakken. Een broedplaats voor ondernemers en nieuwe ideeŽn. Waar bedrijven elkaar versterken en ongedwongen met een glas wijn kunnen netwerken. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie!

HollandsPracht draagt een steentje bij aan Daas Baksteen

Een baksteen is tegenwoordig een modeartikel, een innovatief product voor bijvoorbeeld de architect die de wereld mooier wil maken. Die een gebouw een eigen karakter, een kloppend hart mee wil geven. Daas baksteen begrijpt dit en biedt een palet aan hoogwaardige stenen. Robuust, kleurrijk, onderscheidend en altijd vooroplopend.

Na een bureau oriŽntatie heeft Daas Baksteen voor HollandsPracht gekozen. De komende tijd zal HollandsPracht Daas Baksteen adviseren in communicatie waar je op kunt bouwen!

Trivento wordt klant

Geen technisch of stoffig geklets over ICT, maar begrijpelijke taal door en voor mensen. Die invalshoek heeft HollandsPracht met Trivento, na een spannende pitch, gekozen. Want bij Trivento draait alles om mensen. Vandaar de pay-off: Connected people experience.

De eerste uitingen zijn inmiddels zichtbaar in: een website, logo en beurs. Maar vraag ook gerust naar het huisstijlhandboek waar de do's en don's omtrent de huisstijl bunkerhart door HollandsPracht vastgelegd zijn.

Excellent Ozone Solutions

Een bijzonder bedrijf in het Gelderse Eerbeek dat hoogwaardige koel- en drinkwaterprocessen ontwikkelt zonder het gebruik van chemicaliŽn. HollandsPracht werd uitgenodigd om voorstellen te presenteren voor een totaal nieuwe marketing en communicatie aanpak. Met plezier! Ook hier won HollandsPracht het vertrouwen van de opdrachtgever.

Een off- en online campagne met bekende Nederlanders zal Excellent Ozone Solutions begeleiden om een juiste positionering op de nationale en internationale markt te realiseren.

© HollandsPracht B.V. - Voorwaarden - Inkoopvoorwaarden