Reclamebureau HollandsPracht Apeldoorn
 

Peter Meulenbroek

Gepokt en gemazeld in het reclamevak. Op strategie- en marketinggebied van hoge kwaliteit. Uitzonderlijk hierbij is zijn creatieve talent. Een combinatie die niet veel voorkomt. Als een echt 'mensen mens' is hij de bindende factor tussen mensen, bedrijven en instituten.

LinkedIn Twitter Mail Peter  

Peter Onis

Weet probleem- en doelstellingen slim te vertalen naar creatieve oplossingen. Is wars van zweverige creativiteit die nergens toe leidt. Intu´tie, gezond verstand en zijn bezetenheid voor het vak combineert hij met zijn ervaring met merken als Daas Baksteen, Gardena, Vense Projecten, liemers infragroep en Fris! Kinderdagverblijven.

Peter is er altijd op uit elke euro van een reclamebudget optimaal te laten renderen. 'Daar gaat het om', zegt hij met het nodige vuur in zijn ogen. 'Dat verwacht ik van een reclamebureau. En als je dit op een zo'n onderscheidend en creatieve manier doet, doe je het denk ik wel goed als reclamebureau'.

LinkedIn Twitter Mail Peter

RenÚ van Maarsseveen

Concept- en marketingstrateeg met ruime ervaring. Werkte voor grote en middelgrote organisaties. Speerpunten zijn tekst, concept en creativiteit. Qua kennis een generalist die het liefst budget- en media onafhankelijk werkt, om van daaruit met inzet van alle mogelijkheden tot de meest effectieve resultaten te komen.

LinkedIn Twitter Mail RenÚ

Michon Cirkel

Online marketeer. In staat om de meest complexe online vraagstukken op een transparante manier neer te zetten. Of het nu om sociale media of een informerende website gaat; met een gezonde eigenwijsheid adviseert hij zonder ingewikkeld vakjargon.

'Internet is inmiddels een volwaardige reclame-tool met ongekende kracht en zal in de toekomst blijven oprukken. De kunst is om nou juist die dingen van internet te gebruiken die er voor een merk toe doen.' Aldus Michon.

LinkedIn Twitter Mail Michon
© HollandsPracht B.V. - Voorwaarden - Inkoopvoorwaarden