strategie

Strategie is onmisbaar en bewezen belangrijk. Het vooraf bepalen van een intelligente koers. Hét fundament om voor langere termijn succesvol te zijn en te blijven. Misschien wel het verschil tussen eten of gegeten worden. HollandsPracht begrijpt dit en verdiept zich in uw bedrijf en uw klant alvorens tot de beste strategie te komen. Pas dan gaan we verder.

concept

Concept is de ziel van creatie. De geboorte van een creatief idee waar u mee verrast en waar u zich mee (her)positioneert. We vertalen dit unieke idee naar zorgvuldig gekozen communicatiemiddelen die bewezen succesvol zijn. Een communicatiemix op maat gemaakt die aanzet tot denken of die tot extra verkoop of meer naamsbekendheid leidt. Een concept vertaald naar alleen een beursstand maar evengoed breder; als rode draad in een totaal campagne.

realisatie

Realisatie is de uitwerking van communicatiemiddelen. Zonder een goede uitwerking van communicatiemiddelen wordt een strategie of concept tenietgedaan. Of het nu om fraai vormgegeven drukwerk gaat, of om de bouw, vindbaarheid en snelheid van uw website: de realisatie hiervan moet kloppen. HollandsPracht heeft louter professionals in dienst die deze kwaliteitseisen begrijpen, zodat u altijd een volmaakt eindproduct in handen heeft.

HollandsPracht & Partners

HollandsPracht
reclamebureau

Peter Meulenbroek:
Gepokt en gemazeld in het reclamevak. Op strategie- en marketinggebied van hoge kwaliteit. Uitzonderlijk hierbij is zijn creatieve talent. Als een echt 'mensenmens' is hij de bindende factor tussen mensen, bedrijven en instituten.

HollandsPracht reclambureau

Jeroen Vermeer:
Ruim 15 jaar ervaring in het reclamevak, van diervoeding tot retail. Met een eigenzinnige blik op de traditionele en hedendaagse manier van reclame maken.

lees meer

InterXL
internetbureau

Michon Cirkel:
Online marketeer. In staat om de meest complexe online vraagstukken op een transparante manier neer te zetten. Of het nu om sociale media of een informerende website gaat; met een gezonde eigenwijsheid adviseert hij zonder ingewikkeld vakjargon.

Onisontwerp.nl
vormgeving

Peter Onis:
Weet probleem- en doelstellingen slim te vertalen naar creatieve oplossingen. Is wars van zweverige creativiteit die nergens toe leidt. Intuïtie, gezond verstand en passie voor het vak combineert Peter met zijn jarenlange ervaring als vormgever.

Cop-Y tekst & communicatie

Yvette de Rooij:
Duidelijke taal in alle opzichten, daar houdt Yvette van. Met haar jarenlange ervaring vertaalt ze meer en minder complexe materie in heldere teksten. Voor uiteenlopende branches en vrijwel elk communicatiemiddel.

Rina Scharpert
communicatie

Rina Scharpert:
Rina is een veelzijdig en betrokken zelfstandig communicatieadviseur en werkt voor diverse opdrachtgevers in Oost-Nederland. Als communicatieprofessional adviseert, begeleidt en ondersteunt zij organisaties en bedrijven bij de organisatie van hun communicatie.

ZEQER in
grafisch werk

Erik van der Woude:
ZEQER is een fullservicebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan grafische en promotionele producten. Wij zijnde specialist voor tactische inkoop én de operationele begeleiding van al uw drukwerkproducties, promotionele artikelen en logistiek. Kortom de ideale partner voor al uw bedrukt communicatie uiting inclusief verpakken en verzenden vanuit onze eigen logistiek centrum.

Mach3Builders
webdevelopers

Wouter Onis:
Wouter is de gedreven en betrokken directeur/eigenaar van Mach3Builders. Mach3Builders levert webbased oplossingen aan designers, marketeers en communicatie-specialisten. Met producten zoals, Mach3Blocks, Mach3Cart en Mach3Shop realiseren creatieven extreem snelle websites en webshops. 

HollandsPracht & Klanten

© HollandsPracht B.V. - Algemene Voorwaarden - Inkoopvoorwaarden  -  Privacystatement  -  Disclaimer